VIL HEČER:Osećao sam se moćno

-Samo sam iskoristio što mi je njihova odbrana dala prostora. Dve trojke su bile iz teške situacije, a ostalo su bili otvoreni šutevi. Ušao sam u dobar ritam, osećao sam se moćno. Prvo je krenulo meni, a onda su se pridružili i ostali momci. Opustili su se i oslobodili pritiska.

Ono što je promenilo utakmicu je nas intenzitet u odbrani u drugom poluvremenu. Na tome moramo da gradimo igru, da nam se ne ponovi prvo poluvreme. Razlika je bila i u mnogo boljem šutu. Dobro smo počeli utakmicu, ali smo posle toga dosta promašivali. To je uticalo i na našu odbranu. Moramo da razumemo da kada uđemo u žute minute u napadu, ne smemo da padamo u odbrani.

Dobar je osećaj dobiti utakmicu na nešto lakši način, bez drame. Čekali smo dugo na takvu utakmicu. Odigrali smo ih mnogo neizvesnih, na jednu loptu. To ume da bude stresno. Protiv Igokee su na kraju svi proigrali. I Pot je postizao  poene. To me raduje, jer oni odlicno treniraju, pokušavaju da pomognu. Moramo da probamo da vežemo više ovakvih pobeda kako bi se svi razigrali.

Svaka utakmica je drugačija, idemo jednu po jednu. Ne smemo da dozvolimo da prethodna utiče na sledeću. Nebitno je da li smo vezali par pobeda, svako će pokušati da nas iznenadi. Sledeci je Bešiktaš, dobra ekipa. Ovo što smo uradili protiv Igokee ili Ludvigzburga neće imati veze sa tim mečom. Moramo da budemo foklusirani, da pojacamo odbranu i napad, pa ćemo imati šansu.

1