MIHAJLO ANDRIĆ: Znače mi bolje partije

-Trudim se da pomognem u skoku koliko je moguce. I bekovi, ne samo ja. Centri rade težak posao u skoku. To je bila važna pobeda za nas, vezali smo četiri trijumfa u ABA ligi. Važno je da uđemo u neki ritam. Nije ova utakmica bila laka kako pokazuje rezultat. Prvo poluvreme odigrali smo stvarno loše, bilo je minus šest, a moglo je i više kako smo igrali. Našli smo ritam i uspeli da se psihološki vratimo u meč. Voleo bih da nam se ne ponovi prvo poluvreme, kada smo trojke šutirali 13-1. Moramo da pronađemo ravnotežu u igri i imamo konstantu. To bi nam mnogo značilo.

Znače mi bolje partije, nije bio neki dobar period za mene u poslednja dva meseca. Ulazim polako u ritam, srećan sam zbog nekih partija, moglo je i bolje, trudiću se da budem bolji. Najvaznije je da mi kao tim izgledamo kvalitetnije iz meča u meč.

Bilo je čudno igrati završnicu koja nije na jednu loptu. Mada, mi smo je igrali kao da jeste, jer znamo koliko osciliramo ove sezone. Tek na minut i po pre kraja, kada smo imali plus 25, bilo je lakše. Mučili smo se i protiv Igokee, nije bilo nimalo lako. Teško je vratiti se iz katastrofa igre i promašenih šuteva.

Prija i naša igra i drugom poluvremenu, sigurno da se to publici svidelo, rastrčali smo se i odigrali neke kontranapade. Tu se publika digla, te akcije su donele dobru atmosferu i proradile su emocije.

 

2