Uroš Đurđević:Izabrao sam pravi klub!

U razgovoru sa Biljanom Obradović za zvanični sajt FK Partizan, Uroš Đurđević je rekao:

tmt_CUK-FKP_12-11-2016_0145282

Odneli su crno-beli tri boda sa Banovog Brda i ujedno oborili rekord za najbrži gol u SLS upravo golom Uroša Đurđevića u desetoj i po sekundi utakmice uz pas Vulićevića po dubini.

Kapiten mlade reprezentacije Srbije i prvotimac Partizana upisao se ukupno tri puta u listu strelaca golovima u desetoj i po sekundi, 50. i 61. minutu.

Odmah posle završene utakmice Uroš Đurđević iznosi prve utiske za klupski sajt.

„Za rekord sam saznao neposredno po ulasku u svlačionicu i naravno da mi je drago, jer rekord je rekord. Što se tiče golova, oni su mi nagrada za mnoge ružne stvari koje  su mi se dešavale u prošlosti, koje sam uz porodicu i devojku izdržao. Uz sve treninge sa ekipom trenirao sam i individualno. Naravno, tu su bili i ljudi koji sada vode moju karijeru i koji su ludački verovali u mene, iako  je bilo i onih zluradih koji su rekli da nisam dobar igrač, da sam problematičan. Na žalost tih ljudi, izabrao sam pravi klub, imam stručni štab koji me poštuje, hvala Bogu igram dobro, dajem golove, Partizan diže formu.

tmt_CUK-FKP_12-11-2016_0145281

Moram reći, bez trunke kurtoazije, da je ovo i uspeh cele ekipe. Setite se asistencija Vulićevića i Božinova, pa kako bih ja sam sve ovo uradio bez njih. Hvala im!…

Hvala Bogu, samo da me zdravlje posluži i trudiću se da nastavim u istom ritmu. Bez obzira kako vama to izgleda, ali meni je ekipa na prvom mestu. Zamislite da je nekim slučajem, ne daj Bože, bilo 3:3. Šta bi značila moja tri gola? Ništa.

Rekao  sam skoro i sada ponavljam – mogu da odigram loše, mogu da promašim zicer, mogu da imam golgeterski post (ne daj Bože), ali uvek ću ginuti, izgarati, neću štedeti ni sebe, ni druge. Nisam neko ko teatralnošću skreće pažnju na sebe. Teren je moja istina i tu dajem sve od sebe, pa i preko toga. Iskreno hvala navijačima na ovacijama”, u dahu je rekao Uroš Đurđević.

Biljana Obradović