UROŠ ĐURĐEVIĆ : Hteo sam odmah da igram protiv Kopenhagena

Hteo sam odmah da igram protiv Kopenhagena, ali bilo je pametnije što nisam, s obzirom na to da sam ceo dan proveo u putu. Biću spreman za CSKA. 

Koliko – toliko sam uspeo sam da se oporavim. Nije to bitno, već da budem spreman za prvu utakmicu sa Podgoričanima. Biću spreman za Budućnost. 

Bitno je da je ekipa ostala na okupu… Sve ćemo učiniti da uđemo u grupnu fazu, bila bi to nagrada za celu ekipu. Prva prepreka na tom putu je Budućnost i odmah da kažem da nije naivan protivnik. Dobro je što je put do Podgorice lagan. I u novoj sezoni imam najviše ciljeve – odbranu ‘duple krune’ i dobar rezultat u Evropi”, rekao je Đurđević i dodao: “Golove ne postavljam sebi kao ciljeve, uvek gledam utakmicu po utakmicu.

Za sada nemam ponuda. Uostalom, i da ima – sve što budem radio biće u dogovoru s klubom. 
Poznajem ga pet–šest sati… Saigrači su mi rekli da su treninzi dobri, da mogu da tražim savet i pojašnjenje kad kog mi nešto nije jasno ili mi je potrebna pomoć. Prijatan čovek

Definitivno je to bila moja sezona iz snova. Osvojio sam ‘duplu krunu’, titulu najboljeg strelca lige, jedino što nisam uspeo je da se plasiram u polufinale Evropskog prvenstva za mlade.