STIŽU POJAČANJA: Partizan bi uskoro mogao biti jači za dva košarkaša

Nakon angažovanja Obrada Tomića, Ijana Bejkera i Džejmija Skina, Partizan je na dobrom putu da se pojača sa još dva igrača.

Partizan bi uskoro mogao da pojača Marko Čakarević, najkorisniji igrač Superlige Srbije iz prošle sezone. Čakarević je blistao u Dimaniku pod rukovodstvom novog trenera Partizana Miroslava Nikolića koji ima veliku želju da ga angažuje. MVP Superlige Srbije je u protekloj sezoni za klub sa Dorćola beležio prosečno 16,8 poena, sa prosečnim indeksom kosrisnosti 22,4.

Bivši košarkaš kragujevačkog Radničkog je već nastupaо za Partizan od 2011. do 2013. godine, a sa crno-belima je osvojio dve šampionske titule i jednu ABA ligu.

Talentovani košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Aranitović bi takođe trebao da postane novi košarkaš Partizana. On je podneo zahtev za raskid ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana. Mlađi brat nekadašnjeg košarkaša Partizana Petra Aranitovića je u protekloj godini imao dve operacije ukrštenih ligamenata kolena, ali je završio sa rehabilitacijom i spreman je za povratak na teren.

 

 

hot sport