Stanojević priznao protivniku da je bio bolji, ali poručio: Očekuje nas totalno drugačiji revanš u Beogradu

Trener Partizana rekao da je rezultat realan

Aleksandar Stanojević je na konferenciji za novinare posle poraza njegove ekipe od Santa Klare rezultatom 2:1 izjavio da konačni ishod odgovara viđenom na terenu, ali je izrazio nadu da će revanš doneti bolju igru Partizana pred navijačima u Humskoj.

Mi smo izgubli prvi meč, ali ovo je prvo poluvreme, sledi nam duel u Beogradu, pred našim navijačima i to će biti poptuno drugačiji meč. Mi smo na momente igrali dobro, na trenutke smo delovali bez koncentracije. Rezultat je realan, ali mi se nadamo da će biti bolji kod nas kući – rekao je Stanojević.

Trener Partizana moraće prvi da izvuče pouke iz ovog duela sa Portugalcima, jer za razliku od susreta sa Dunajskom Stredom i Sočijem gde je svojim odlukama direktno uticao na tok meča i rezultat, protiv Santa Klare se nije mogla videti reakcija sa klupe.

Zabrinjavajuće je što su njegovi igrači posle svih priča u poluvremenu odmah dozvolili rivali da savlada Popovića, tako da je u tim trenucima izgledalo kao da se priprema katastrofa na ovom gostovanju. Na sreću, Portugalci nisu baš toliko čvrsta ekipa.

Originalni članak 24sedam.rs