Smajli zadovoljan posle rekordne pobede: “Sreća prati hrabre, videćemo kako će se nastaviti”

Bio je Alen jedan od najboljih na terenu

Košarkaši Partizana slavili su i više nego ubedljivo protiv Asvela u Vilerbanu sa 26 poena razlike, čime su zapravo ostvarili svoj najveći trijumf ikada kada je u pitanju Evroliga na strani – 62:88.

Jedan od istaknutijih pojedinaca na terenu večeras bio je Alen Smailagić koji je ubacio 12 poena uz četiri skoka i jednu asistenciju. Za Sport Klub posle meča istakao je kako je srećan što je tim pokazao reakciju nakon Makabija

 Zadovoljan sam kao što smo ušli u ovu utakmicu posle Makabija, mnogo smo ozbiljnije ušli, agresivnije, koncentrisanije. Nadam se da ćemo ovako da nastavimo i došli smo ovde kao grupa i držali se kao tim do kraja.

Ističe da je sve išlo samo od sebe, jer je ekipa igrala angažovanije u odbrani.

– Pa dobro da, ušli smo agresivnije, svi smo bili koncentrisani, svi smo išli na skok, nisu bila dva igrača na skoku, nego više uvek. Tu smo bili sigurni, posle je sve išlo samo od sebe, jer smo prava ekipa.

Opisao je i jedno od svojih atraktivnih zakucavanja. Za njega je pored sreće potrebno i malo osećaja.

– Pa to je sreća, dešava se. I osećaj i sreća. Ima tu svega, ali sreća prati hrabre, videćemo kako će dalje da se nastavi – zaključak je Smajlija za Sport Klub.

Originalni članak: Telegraf sport.rs