Janić: Ja sam trener Partizana, možda ne bi trebalo da pričam ovako…

“Uvek potenciram da je svaki poraz moj… Nadam se da je ovo veoma dobra opomena”, rekao je nekadašnji reprezentativac naše zemlje

Bio je tokom leta Bojan Janić sa reprezentacijom Srbije, pa je pripremu ekipe Partizana za novu sezonu morao da prepusti saradnicima… U ponedeljak uveče se vratio iz Japana i nije imao mnogo vremena za treninge pred Superkup.

Posle večerašnjeg poraza od Vojvodine, sigurno da mu je jasnije na čemu će morati da radi sa novim timom.

Čestitam baš onako od srca Vojvodini. Ja sam trener Partizana, možda ne bi trebalo da pričam ovako… Ali mladi momci, hrabri, naravno da i greše. Mi smo im mnogo objektivno pomogli danas, ali to ne umanjuje njihovu veliku pobedu. Čestitam im na ovom trofeju“, poručio je Bojan Janić u izjavi za OSS.

Novosađani su večeras zaslužili sve pohvale, pa čak i iz protivničkog tabora.

Oni su hrabri bili i to je stvarno za skidanje kape. Biće neugodni cele sezone – verovatno će biti uspona i padova jer su mladi momci. Ali, svakako je za divljenje ovo što su uradili večeras“.

Pokušao je Janić da pojasni i koji su glavni uzroci poraza njegove ekipe, koja je važila za favorita pred ovaj duel.

Uvek potenciram da je svaki poraz moj. Ovaj svakako jeste… Mislim da je problem prošle godine, psihološki problem… Znamo kakva je sezona bila i sad mislimo da ćemo isto bez neke muke. Nema šanse, mi nismo ni blizu tog nivoa. Nadam se da je ovo veoma dobra opomena – da i trening i sam pristup utakmici mora da bude na krv i nož. A ne ovako mekano, dezorjentisano, izgubljeno… Ajde da kažemo – moj libero je došao pre dva dana iz Japana zajedno sa mnom. Nije stigao da se ugira, imamo taj neki problemčić, ali to nemaa veze. Odigrali smo veoma slabo i moramo da nađemo razloge. Sigurno moramo da radimo mnogo bolje i jače nego do sad“, zaključio je Janić.

Originalni članak Mozzart Sport