Poznat raspord pripremnih utakmica KK Partizan NIS

Prvi test, crno-beli će imati prvog septembra na turniru u Opatiji.

Parni valjak danas i zvanično pali motore! Košarkaški klub Partizan NIS, danas će i zvanično započeti pripreme za sezonu 2021/22. U popodnevnim satima, deo treninga će biti otvoren za predstavnike medija, nakon čega će crno-beli nastaviti sa radom iza zatvorenih vrata. 

U utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana NIS će otputovati na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema.

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana NIS imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone. 

Sedmog septembra, Partizan NIS će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog. 

Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan NIS će učetvovati na turniru u Istanbulu. Rivali Parnog valjka biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu. 

16.09. u Beograd stiže Anadolu Efes. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke. 

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na “Janakopulos kup” koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan NIS, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Zvanični sajt KK Partizan NIS

(Foto: Dragana Stjepanović)