Nasmejani Panter: Izvukao sam nešto iz džaka, uzeo šut i ispalo je dobro

“Znali smo šta nam ova pobeda donosi. Nastavićemo da se borimo, da dajemo sve od sebe”, poručio Smailagić

Sve ono što je najavljivao u razgovoru za Mozzart Sport iz Monaka, obistinilo se – Kevin Panter je izvukao najvažniji šut na utakmici i u poslednjem minutu definitivno slomio Monako, čime je otvorio mogućnost Aleksi Avramoviću da sa dva slobodna bacanja stavi tačku na veličanstvenu pobedu Partizan Mozzart Beta.

Panter je bio izuzetno raspoložen posle utakmice i sa osmehom na licu poručio izveštaču Mozzart Sporta sa lica mesta da su dobro najavili sve ono što se kasnije desilo.

“Moramo sada dobro da se odmorimo“, počinje Panter i dodaje:

“Odigrao sam baš kao što sam i najavio, jedan na jedan protiv Majka (Džejmsa) i to su stvari koje radim“.

Jasno je svima da je kapiten imao tihu utakmicu, ali je bilo dovoljno samo da pogodi tu trojku i iskoči u prvi plan…

“Izvukao sam nešto iz džaka, bio je to moment utakmice, bila je takva situacija da treba da se uzme šut. To sam i uradio, volim takve situacije, uzeo šut i bilo je dobro“.

Alen Smailagić je takođe odigrao važne minute za crno-bele, završio je susret sa 12 poena i nekim bitnim reakcijama pod oba koša, pogotovo u odbrani.

“Čak i kada su oni poveli, znali smo da nas krene. Znali smo takođe šta nam ova pobeda donosi. Nastavićemo da se borimo, da dajemo sve od sebe“.

Zadovoljan je Smailagić svojim izdanjem, ali iznad svega ističe važnost pobede.

“Da, bilo je dobro, osećam se sve bolje iz treinga u trening, donosim bolje odluke. Željko je jako zaslužan u svemu tome, zna da izvuče ono najbolje iz nas“.

Partizan Mozzart Bet prvo u ponedeljak od 20 časova dočekuje Igokeu u meču 25. kola ABA lige, pa na parket Štark arene stiže i Panatinaikos (petak, 20.30) čime se zatvara prva faza Evrolige.

Originalni članak: Mozzart sport