Košarkaše muče povrede

partizan-buducnost__15-1024x704Osim primetnog pada u formi i energiji igrača na poslednjim utakmicama, posebno dve koje je Partizan izgubio u dvorani‘Aleksandar Nikolić’ Cedevite i Šarlroa, crno-bele muče i drugi, itekako veliki problemi.

Naime, osim Đorđa Majstorovića koji je povređen od ranije, kao iUroša Lukovića za koga Aleksandar Džikić kaže da trenira sa 30 posto, od meča sa Belgijancima van stroja je i kapiten NovicaVeličković.

Popularni ‘Novica ubica‘ je bio jedini pravi raspoloženi igrač crno-belih u poslednjih nedelju ili dve dana, i njegov izostanak iz meča sa Zadrom bi se itekako osetio u igri Partizana.

– Centarska linija nam je prepolovljena. Luković će putovati u Zadar, a za Veličkovića još uvek ne znamo. Čak i da krene na put, ne bi trenirao pre utakmice nego bi probao da odigra na svežinu. To može da bude dobro, ali i loše. Stalno ponavljam: Koga nema, bez njega se mora. Neka neko drugi iskoristi tu priliku – rekao jeAleksandar Džikić na sinoćnjem treningu, a prenosi ‘Blic’.