IGOR DULJAJ NOVI TRENER PARTIZANOVE FILIJALE! 

Partizan je potvrdio ovaj angažman nekadašnjeg veziste.

 Igor Duljaj

Otišao je Igor Duljaj iz stručnog štaba Partizana kada je mesto trenera napustio Aleksandar Stanojević, ali to ne znači da više neće raditi u “Zemunelu”.

Nekadašnji vezista Partizana zvanično je imenovan za novog trenera Teleoptika, filijale crno-belih!

“FK Partizan sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je Igor Duljaj, bivši igrač Partizana i pomoćni trener, od danas i zvanično šef stručnog štaba FK Teleoptik”, saopštio je klub iz Humske i tako potvrdio da će i dalje imati priliku da izbliza motre na napredak svog nekadašnjeg igrača.

Duljaj će raditi sa ekipom koja trenutno nastupa u Srpskoj ligi Beograd, odnosno trećem rangu srpskog fudbala. On će voditi brigu o mladim igračima koji će pokušavati da se nametnu za eventualnu priliku u Partizanu. Na poziciju stiže kao zamena za Alberta Nađa, koji se priključio stručnom štabu Gordana Petrića u redovima Partizana.

Nekadašnji reprezentativac je bio i u stručnom štabu Sava Miloševića, nastavio je saradnju sa Stanojevićem, a sada je dobio priliku da samostalno vodi ekipu Teleoptika. Ukoliko se pokaže, mogao bi da u budućnosti uđe i u konkurenciju za poziciju trenera Partizana kada ona bude bila upražnjena.

Duljaj je igrački ponikao u Partizanu, za prvi tim je nastupao od 1997. do 2004. godine, a za reprezentacije Jugoslavije, SCG i Srbije upisao je ukupno 47 nastupa. Tri godine je bio i pomoćni trener u Šahtjoru iz Donjecka.

Originalni članak: Mondo sport