Duljaj: Odlazak Severine direktan udarac na mene i ekipu

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je situacija sa fudbalerom Ksanderom Severinom, koji je napustio ekipu zbog neisplaćenog bonusa, direktan udarac na njega i tim, ali da očekuje da će se napadač vratiti i kritikovao je rad kluba u određenim situacijama.

„Za mnoge stvari kada je neki problem, dovoljan je razgovor, mora da se priča sa igračima. Kada sam ih dočekivao na aerodromu pravio se cirkus. Važno je da budete u komunikaciji sa igračima, da im poklonite pažnju. Svi problemi mogu da se reše razgovorom. Moramo da znamo šta se sa njima dešava. Jutros sam pričao sa Severinom, verujem da će sve biti ok. Javio se jer sam uvek brinuo o njemu. Ja ću uvek stati u zaštitu igrača, čak i kad pogreši, ja ću stati u njegovu zaštitu. Svi u ovom klubu moramo da se ponašamo odgovorno prema poslu kojim se bavimo”, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Beogradu.

Severina je u četvrtak napustio ekipu nezadovoljan jer mu nije isplaćen bonus od 25.000 evra, kao ni određen iznos njegovom menadžeru.

„Neka sam budala, ja sve radim u interesu ekipe, kada bude došao u nedelju, sutra, prekosutra, ići ću da ga sačekam na aerodromu ako treba. Svi moramo da budemo u službi ekipe. Žao mi je što moramo o tome da pričamo. Odličan prelazni rok, nikada brži, sve je kako treba i sada zbog male sitnice i komunikacije ili bilo čega, mi moramo da damo nekome prostor da unutra ili spolja poremeti sve što se radi od Slovenije, da se napravi zdrava sportska priča”, naveo je Duljaj, prenosi Beta.

Na pitanje da li je to što se dogodilo unazadilo tu sportsku priču, Duljaj je odgovorio: „Ovo je direktan udarac na mene i ekipu, tu nema govora”.

„Da li će sve biti kao pre, neće biti, ovo je direktan udarac”, naveo je trener crno-belih.

Originalni članak: Politika.rs