Željko upozorava: “Asvel neuporedivo jači nego prošle godine!”

Iako je na startu ubedljivo izgubio od Crvene zvezde…

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da na meču protiv Asvela očekuje reakciju svoje ekipe posle poraza od Makabija.

“Druga utakmica na strani u Evroligi, očekujemo reakciju i da igramo agresivnije i odbrambeno i napadački. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari, reagovali smo treningom, igramo protiv tima koji, iako su izgubili, neuporedivo jači nego prošle godine”, rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan sutra gostuje Asvelu u meču drugog kola Evrolige. U prvom kolu Partizan je u Tel Avivu poražen od Makabija.

“Sigurno i oni očekuju reakciju posle poraza u Evroligi, tako da… Moramo da budemo apsolutno koncentrisani i da promenimo način kako smo igrali protiv Makabija”, dodao je Obradović.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je da je Asvel “dobar tim” ali da crno-beli posle “podignutog inteziteta treninga izgledaju mnogo bolje”.

“Nadam se da će sve zavisiti od nas i da ćemo imati potrebnu koncentraciju, kao i agresivnost u oba pravca. Prošle godine je u Vilerbanu bila dobra utakmica. Mi smo se i tada uigravali, kao i sada. Uz dobar pristup, mislim da ćemo imati velike šanse da pobedimo”, rekao je Avramović.

Originalni članak: Sportske net