Zbog velikog interesovanja navijača oslobađaju se dodatna mesta u Štark areni

Promenom konfiguracije sektora, dobija se oko 650 novih mesta u dvorani. Napomena: Vlasnici sezonskih ulaznica od prošle godine koji do sada nisu kupili karte, i dalje imaju pravo na 10% popusta. 

Usled velikog interesovanja navijača za sezonske ulaznice, kao i želje kluba da što veći kontigent karata ostane za dnevnu prodaju, KK Partizan NIS je doneo odluku o promeni prvobitne strukture mesta u Štark areni. 

Sektor Court Side klub neće biti u prodaji a na mesto njega će biti vraćena medijska tribina, dok će ostatak mesta biti pripojen sektoru Friends & Family. Vraćanjem medijske tribine na staro mesto, oslobađa se 520 novih mesta na Nivou 400. 

O ovoj promeni, KK Partizan NIS je već izvestio sve one koji su rezervisali mesta u Court Side klubu i njima su pronađena druga, adekvatna mesta. 

Prodaja sezonskih ulaznica odvija se putem servisa Ticketline, na prodajnim mestima u TC Merkator i na stadionu Partizana, odnosno preko sajta www.ticketline.rs 

Ovim putem, KK Partizan NIS napominje da svi vlasnici sezonskih ulaznica iz sezone 2021/22 koji do sada nisu iskoristili priliku da kupe nove sezonske karte, i dalje imaju pravo na 10% popusta. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN

(Foto: Dragana Stjepanović)