Zašto Erik Mika još nije debitovao za Partizan? Ovo je razlog!

Navijači Partizana su nestrpljivi da na delu vide najnovije pojačanje.

Zašto Erik Mika još nije debitovao za Partizan? Ovo je razlog!Foto: Srdjan Stevanovic/

Partizan je sinoć odigrao treći kontrolni meč od početka priprema i upisao treću uzastopnu pobedu, ovoga puta protiv Slobode iz Užica, rezultatom 76:58.
Trener Vlado Šćepanović je posle meča istakao da je ”za nijansu zadovoljniji nego u prethodnoj utakmici”, ali navijače najviše zanima kada će novi centar Partizana Erik Mika upisati prve minute u crno-belom dresu. Šćepanović je otkrio koji je problem imao Mika po dolasku u Beograd.

”Raduje me da su se neki igrači vratili posle povreda. Čekamo još Erika da se vrati iz te neke bolesti, ima stomačni virus, nešto slično što se desilo Kodiju Miler-Mekintajeru. Očekujem ga za par dana da će biti speman”, izjavio je Šćepanović za BC Partizan TV.
Osim Mike, sinoć nisu nastupili ni Markus Pejdž, Nemanja Dangubić.

”Očekuju se i oni, to su neke lakše povrede, nema potrebe da rizikujemo bilo šta”, dodao je šef struke crno-belih.
On se osvrnuo i na talentovanog Luku Tarlaća, koji sve više skreće pažnju na sebe

”Luka Tarlać je talentovan igrač, dete Partizana, a kada neko dobro radi, zaslužuje priliku. Dok bude tako, dobijaće šansu”, istakao je Šćepanović.
Partizan će naredne dve provere imati 8. i 10. septembra protiv rumunskog Kluža, koji vodi Duško Vujošević.

”To će biti najjača provera, oni su mnogo ranije krenuti od nas, uskoro igraju neke kvalifikacije. Odlična proba za nas, igraćemo protiv fizički dominantne ekipe, pa ćemo imati čistiju sliku na kom smo trenutno nivou”, zaključio je Šćepanović

Tekst preuzet sa portala Sportske net