VUJOŠEVIĆ: Radujem se kao partizanovac, prijatelj i kolega! Letonac je fenomenalan talenat…

Ovo je neki totalno drugi Partizan, moćan, ambiciozan, perspektivan. Sve je počelo angažovanjem Željka Obradovića za trenera. Sa najtrofejnijim evropskim trenerom, započinje neki totalno novi period za crno-bele.

VUJOŠEVIĆ: Radujem se kao partizanovac, prijatelj i kolega!

Legendarni trener kluba Duško Vujošević raduje se povratku Žoca i ističe da je bio iznenađen zbog toga što je Obradović povukao ovako rizičan potez,

Ja se kao partizanovac i njegov prijatelj i kolega radujem što je Željko Obradović, kao najveće trenersko ime, došao u Partizan. On je kao takav veliki autoritet, ima harizmu. Iznenadio me taj njegov rizičan potez, da na sebe stavi težak teret. Da u ovoj sredini i Partizanu kakav je bio prošle godine rizikuje svoj rejting. Našao sam sam se s njim, komuniciramo često i vidim da ga je ovaj novi početak podmladio, da je gladan rada i energije. Radi veoma ozbiljno na selekciji„, rekao je Vujošević.

Do sada je Partizan angažovao četiri igrača. Prvo je došao Kevin Panter, potom su stigli Aleksa Avramović i Zek Lidej, a u sredu je potpis stavio i Letonac Rodions Kuruks.

„Ovaj Letonac je fenomenalan talenat koji je posle prve godine u NBA igrao na Ol staru rukija. Međutim, imao je neke probeleme, i privatne. Ušao je u fazu da je izgubio samopouzdanje i ukoliko ga Željko Obradović sa svojim saradnicima vrati, to će da bude veliki dobitak„, smatra Vujošević.

Originalni članak ProSport