“Verovali smo u sebe!”

Nošeni dobrom energijom i verom u sebe posle završenog ,,večitog derbija”, crno-beli su, sa poštovanjem prema protivniku, ali samopuzdanjem ušli u meč 33. kola Mocart Bet SuperLige Srbije sa ekipom TSC-a.

Uz dobru pripremu, a imajući na umu da su oni Partizan, pokazali su odličnu partiju u Bačkoj Toploli i savladali TSC rezultatom 1:3 (Gomeš 12’, Jović 48’ i Filipović 70’)
Prve utiske, odmah posle meča, izneo je strelac trećeg gola, desni bek – Aleksandar Filipović.
„Veoma važna pobeda za nas“, vidno raspoložen počinje Filipović.
„Znali smo da nas čeka izuzetno kvalitetan protivnik, ali smo verovali u sebe i došli sa jasnim ciljem – da odnesemo sva tri boda, što je na kraju i bio ishod.
Svi znaju da smo se u poslednje vreme mnogo mučili, ali smo kroz ,,večiti derbi’ vratili samopouzdanje koje nam je bilo potrebno i pokazali smo danas da znamo da igramo veoma dobar fudbal. Drago mi je da su i gledaoci uživali.
Što se tiče same utakmice, već sam rekao da je TSC odlična ekipa koja igra napadački fudbal, uz dosta kombinacija. Uspeli smo to da neutrališemo i, pored postignuta tri gola, stvorimo jos dosta šansi.
Pokazali smo da možemo, sada samo moramo tako da nastavimo do kraja“, u dahu kaže Filipović.

Postigao si poslednji od tri gola za Partizan. Posle kornera Pantića, Vujačić je bio najviši u skoku, ali se lopta srećno odbila od tebe na drugoj stativi, gde si je zahvatio i pogodio.
„Što se tiče gola, ispoštovao sam prekid koji smo dogovarali sa članovima stručnog štaba. Čekao sam loptu na drugoj stativi gde se odbila i postigao sam pogodak.“

Partizan sledeću utakmicu, 34. kola, igra u ponedeljak, 8. maja 2023. godine, sa ekipom Novog Pazara, na stadionu u Humskoj.

Zvanični sajt FK PARTIZAN