Veliko interesovanje za supertalentovanog igrača Partizana: Nemački velikani prate Stevanovića

Nica ga je želela tokom zime, stidljivo se pominjao i Totenhem, a sada su i pored činjenice da lopta miruje u opticaju mnogo jača imena. Prema navodima nemačkog portala specijalizovanog za fudbalska dešavanja, Bajern, Borusija iz Dortmunda i Lajpcig pomno prate razvoj supertalentovanog Partizanovog veziste Filipa Stevanovića.
Nemci ističu da su sva tri tamošnja velikana tokom jeseni pomno pratila svaki korak 17-godišnjeg momka, koji je u Superligi, ali i na pojedinim evropskim utakmicama najavio da poseduje ogroman potencijal. Jasno je da je pauza koju je izazvala pandemija virusa korona znatno usporila sve aktivnosti vezane za predstojeći prelazni rok, ali nema dileme da će Partizan i pored sušnog perioda moći da računa na ozbiljne interesente za momka rođenog u Užicu.
Ono što za crno-bele u eventualnoj priči o prodaji Stevanovića nekom od velikih evropskih klubova (Nemci pominju i čitav niz velikana iz Engleske, Španije, Francuske i Italije kao potencijalne kupce) predstavlja plus je i nedavna prodaja Strahinje Pavlovića Monaku. Sa zaradom od preko 10 miliona evra na ime obeštećenja letvica je podignuta na viši nivo, pa je realno očekivati da i drugi veliki proizvod crno-bele fabrike talenata može značajno da napuni klupsku kasu.

Tekst Večernje novosti