Tri bisera napustila Humsku: Kapiten Partizanovih kadeta u Čukaričkom

Tri bisera napustila Humsku

Nakon što je redove kadeta Čukaričkog pojačao talentovani napadač Crvene zvezde Luka Đorđević, konkurenciju u timu Momira Milete zaoštrila su i tri bisera Partizanove škole rođena 2005. godine: Matija StojanovićVeljko Mirosavić i Janko Rakonjac.

Pri osvrtu na trio pojačanja Brđana posebnu pažnju privlači Matija Stojanović, ofanzivni vezista koji je generaciju 2005. u Humskoj predvodio sa kapitenskom trakom. Kadetski reprezentativac u timu Nikole Jovanića imao je ulogu plejmejkera i sezonama unazad bio je jedan od najboljih igrača ove generacije.

Zapaženu ulogu među crno-belima imao je i Veljko Mirosavić levi bek izuzetno ofanzivnih karakteristika koji će zaoštriti konkurenciju u defanzivi bisera sa Banovog Brda, dok će značajno pojačanje predstavljati i Janko Rakonjac konkurent za mesto levog krila i centralnog veziste.

Trojica bisera sa novim saigračima će tokom proleća imaiti zadatak da anuliraju čak osam bodova zaostatka u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, odnosno četiri u trci sa drugoplasiranim Partizanom. StojanovićMirosavić Rakonjac će na megdan doskorašnjim saigračima izaći u 25. kolu, krajem aprila kada kadeti Partizana gostuju Čukaričkom.

Originalni članak: Mozzart sport