TOLE KARADŽIĆ: UVEK SAM NA RASPOLAGANJU PARTIZANU

„Vidim pomeranja levo-desno, ne znam šta će da se dogodi“, kaže nekadašnji lider crno-belih

Bez obzira na to što je debelo zagazio u devetu deceniju, Tomislav Karadžić je i dalje spreman da aktivno učestvuje u fudbalu.

Do nedavno su nekadašnjeg predsednika Partizana ponovo dovodili u vezu sa crno-belima, od toga se ništa do sada nije dogodilo, ali ne znači i da neće. Štaviše, Karadžić je za Žurnal rekao da veruje da će tokom zimske pauze biti nekih pomeranja u klubu iz Humske.

Što se tiče rezultata mora se biti zadovoljan, jer je u teškim uslovima Partizan dogurao do željenog cilja na kraju godine, iako je prosuo nepotrebno nekoliko bodova. Što se tiče ostalih stvari nisam toliko upućen. Ne znam situaciju unutra, mislim na finansijsku situaciju i organizaciju. Vidim pomeranja levo-desno, šta će da se dogodi ne znam. Verujem da će se tokom zimske pauze te stvari rešiti“, rekao je Karadžić.

A, da li to znači i njegov povratak u Partizan…

„Uvek sam prisutan u Partizanu. Želim da ima uspeha, veliki je to klub. Što se tiče mog prisustva kroz funkciju zavisi od više faktora. Jedno je sigurno: Uvek sam na raspolaganju klubu iz Humske ulice“, podvukao je Karadžić.

Originalni članak: Mozzart sport.rs