Stevanović i Marković: Zvezda nije zaslužila bod

Fudbaler Partizana Filip Stevanović rekao je da Crvena zvezda nije zaslužila da osvoji bod u Humskoj i ocenio da je njegova ekipa igrom u večerašnjoj utakmici pokazala da je bolja od “večitog” rivala.”Nisu zaslužili ovaj bod na našem stadionu. Bili smo bolji, imali smo više šansi, oni su bili bezopasni, ali mi nismo iskoristili ono ono što je trebalo”, rekao je Stevanović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 1:1, u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

U 163. “večitom” derbiju na stadionu u Humskoj, Partizan je poveo u petom minutu golom Filipa Stevanovića, a Zvezda je do boda došla golom iz penala koji je u 74. postigao Aleksandar Katai.

“Smatram da smo ovom utakmicom pokazali koliko smo bolji tim i zašto nisu dobili prethodnih par derbija”, rekao je Stevanović.

I Svetozar Marković se složio da je Partizan zaslužio pobedu.

“Vodili smo veći deo utakmice i mislim da smo zaslužili više od ovog boda i da je trebalo da dobijemo utakmicu. Imali smo tri, četiri vrlo dobre šanse koje nismo iskoristili u prvom poluvremenu, mislim da nas je i to možda malo poremetilo… Mi nastavljamo dalje, pokušaćemo da pobedimo sve naredne utakmice”, rekao je on.

Na konstataciju novinara da na terenu nije izgledalo kao da mu je ovo prva utakmica po povratku u Partizan, on je rekao da je odrastao uz crni-bele i da mu zato nije bio problem da se brzo prilagodi.

“Ja sam deset godina u Partizanu, živim za ovaj klub, osećam ovaj klub. Nije prošlo mnogo vremena, bio sam tu do pre godinu dana. Verovatno zbog toga što sam odrastao u ovom klubu mogu brzo da se prilagodim i da se uklopim u tim”, rekao je Marković.

(Beta, 10.18.2020)