Stanojevićeva emotivna poruka Šćekiću pred odlazak iz Partizana: VRATI SE U JUNU DA PROSLAVIMO TITULU!

Razišli su se Partizan Aleksandar Šćekić koji će karijeru nastaviti u Zaglebju iz Poljske, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

ВРАТИ СЕ У ЈУНУ ДА ПРОСЛАВИМО ТИТУЛУ Станојевићева емотивна порука Шћекићу пред одлазак из Партизана (ВИДЕО)

Od iskusnog crnogorskog fudbalera oprostio se šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević, emotivnim govorom koji je zaključio pozivom – “Vrati se na leto da proslavimo titulu”!

– Ništa momci, evo Šćeka nam ide, pričali smo juče. Ja uvek kažem, neko će u nekom trenutku naći nešto što mu odgovara, Šćeka je u ovom trenutku našao nešto što mu odgovara. Mislim da je pravi izbor, ide u Poljsku, super mu je i liga i sve, meni je žao naravno. Ne treba sad tu da patetišem i nešto. Mnogo ti hvala Šćeko na svemu, bio si ekstra profesionalan, mnogo si nam donosio, nadam se eto da, proći će ovo, tako da ćeš doći tamo u junu da proslaviš titulu – rekao je Aleksandar Stanojević.

Šćekić je izrazio nadu da će na leto zaista biti razloga za slavlje.

– Moje je da vam se zahvalim, za dve i po godine koje sam prelepe proveo ovde u Beogradu. Nadam se da ćete da nastavite u istom ritmu i na leto da dođem da zajedno proslavimo titulu – rekao je crnogorski internacionalac.

Originalni članak:Novosti.rs