Stanojević: Nije lako, morate da dajete golove

Partizan je slavio protiv Radnika i zabeležio 11. pobedu zaredom u Superligi. Ovaj meč je ujedno i 100. za Aleksandra Stanojevića na klupi ,,parnog valjka“.

– Radnik je bio dobro organizovan. Teško ih je bilo probiti. Pokušavali smo, bili smo strpljivi. Imali smo dve, tri dobre situacije. Srećom postigli smo gol iz prekida pred kraj prvog poluvremena. Nije lako, morate da pobeđujete, da dajete golove, počeo je Stanojević.

Osvrnuo se na Igora Vujačića i Miloša Jojića, koji su zabeležili odlične partije.

– Jojić je odlično izvodio prekide. Drago mi je zbog Vujačića, imao je dosta šansi, a danas je dao vrlo važan gol za nas, kazao je trener crno-belih i dodao:

– Pokušavamo da igramo timski. Svi smo napadači, ali svi smo i odbrambeni. Asano je nije dao golove jedan period, ali sada je kraj toga.

Saša Zdjelar propustio je današnji meč.

– On je osećao malaksalost sinoć, tako da smo oslučili da ga odmorimo. Imali smo dobar fond igrača, pa smo mogli da ga ostavimo da odmaramo.

Partizan u narednom kolu gostuje Inđiji.

– Sutra je slobodan dan, malo da predahnemo, ali već prekosutra ulazimo u ritam, spremamo se za Inđiju, pa ćemo videti šta nas očekuje, zaključio je Stanojević.

Tekst Sportska centrala