STANOJEVIĆ OTVORENO O ZDJELARU! Evo zašto veznjak nije igrao protiv Radnika!

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik iz Surdulice sa 3:0 u 23. kolu Superlige Srbije. Treneru Aleksandru Stanojeviću ovo je bio 100. meč na klupi crno-belih, a i sam je bio veoma zadovoljan izdanjem svog tima

– Zadovoljan sam, jer smo sve vreme kontrolisali utakmicu. Protivnik nas nijednom nije ugrozio – rekao je Stanojević nakon meča.

Od povratka Stanojevića na klupu Partizana Igor Vujačić počeo je da dobrija priliku u kontinuitetu, a reprezentativac Crne Gore igra u sve boljoj formi. 

– Oni se dobro i organizovano brane, teško im je dati gol. Drago mi je zbog Vujačića, prethodno je imao neke situacija, ne i sreće. Sad je dao važan gol, rasteretio nas pred nastavak. Ispoljili smo strpljenje i zaslužili pogodak, jer smo napadali sve vreme – kazao je strateg crno-belih. 

Pored Vujačića, Partizan je danas imao još jednog raspoloženog Crnogorca pošto je Aleksandar Šćekić zatresao mrežu Surduličana.

Jojić je odlično izvodio prekide… Važno mi je da Šćekić igra dobro, dosta nam znači. Pokušavamo da igramo timski, svi smo napadači i odbrambeni. To je naš stil – istakao je trener Partizana i dodao da mu je posebno drago što se Takuma Asano upisao u strelce.

Jedan period nije zatresao mrežu, što mu je nedostajalo da nagradi njegove dobre igre. Ovoga puta jeste. 

Danas ni u protokolu nije bilo Saše Zdjelara, a Stanojević je otkrio i zašto. 

– Osetio je malaksalost veče pre utakmice. Zato smo odlučili da ga odmorimo, imamo veliki fond igrača – podvukao je Aleksandar Stanojević nakon meča.

Tekst preuzet sa portala Informer