STANOJEVIĆ: Ja sam valjda nešto uradio u 1. mandatu; iz Partizana neću otići zbog druge ponude, UGOVOR JE NEBITAN!

Mogu da odem samo ako nije uspešno. Nema potrebe da pričamo o tome – istakao je Aleksandar Stanojević, trener Partizana.

Fudbaleri Partizana su se nakon pobede u Evropi već uveliko okrenuli domaćem koloseku, gde ih već u nedelju očekuje gostovanje kruševačkom Napretku.

Crno-beli pod Bagdalom žele da nastave sa serijom dobrih igara i upišu novu pobedu, kojom bi zadržali bodovnu prednost u odnosu na najvećeg rivala, Crvenu zvezdu.

Trener “parnog valjka”, Aleksandar Stanojević, se pred gostovanje u Kruševcu osvrnuo na najave domaćina, da će sektor za gostujuće navijače ostati zatvoren, budući da je Partizan nakon utakmice u Novom Pazaru kažnjen sa tri utakmice bez navijača na gostujućim stadionima.

Aleksandar Stanojević
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

On se takođe dotakao priča o produžetku ugovora sa crno-belima, a to je nešto što navijače naviše interesuje.

– Sa ljudima iz kluba pričam jednom ili dva puta nedeljno. Uvek ima ponuda, manje ili više ozbiljnih. Ja iz Partizana nikada neću otići zbog neke druge ponude. Ugovor je nebitan, kakav je, šta je. To ćemo lako dogovoriti, a poenta je da mogu da odem samo na kraju ciklusa. Mogu da odem samo ako nije uspešno. Nema potrebe da pričamo o tome – ističe Stanojević i nadovezuje se:

– Ja sam valjda nešto uradio u prvom mandatu. Drugo, meni lično smetaju neke stvari koje okrenete ili se spinuju na neki određeni način. Iskren sam uvek, otvoren za razgovor, dajem odgovor na svako pitanje. Navijač Partizana mora da zna šta se dešava. Ima trenutaka kada iskažem emocije, ali samo za Partizan, ja za Partizan imam emociju, to su situacije kada imate himnu na početku utakmice “Da volim crno-bele” – rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

On je još jednom naglasio koliko podrška navijača znači njemu, ali i igračima.

– Više od 35 godina sam vezan za ovaj klub. To i navijači nadam se prepoznaju. Ja sam otvoren za sve ljude, da li me neki vole ili ne vole. Žao mi je što neki ljudi nisu došli da mi postave pitanje, da ih ja pitam isto to. Meni je drago da su navijači prepoznali energiju na terenu. Želeo sam da nam oni pomognu u celoj ovoj situaciji. Ja prema drugim stvarima nemam emociju. Nama ništa ne smeta, kritike su od početka i pozitivne i negativne. Hteli smo otvoreno da pričamo. Ostalo je sve posao. Biće uspona i padova. Umesto zvižduka protiv Flore, mi smo dobili aplauze, krenuli smo bezglavo, znate koliko to znači – zaključuje strateg Partizana.

Originalni članak Espreso