Smit: Jedva čekam da igram pred 20.000 navijača, još ne razmišljamo o derbiju

Crno-beli sutra od 20.45 časova dočekuju ekipu Asvela u utakmici 18. kola Evrolige, a dva dana kasnije gostuju Crvenoj zvezdi

Bek Partizana Džejlin Smit, pred utakmicu sa Asvelom, rekao je da njegova ekipa mora da pruži sve od sebe, kao i da niko za sada ne razmišlja o derbiju.

 Crno-beli sutra od 20.45 časova dočekuju ekipu Asvela u utakmici 18. kola Evrolige, a dva dana kasnije gostuju Crvenoj zvezdi.

– Ono to sam radio u prvoj utakmici protiv Mornara pokuašaću i sada u Evroligi, tako razmišlja ceo tim. Idemo da “odradimo” posao protiv teškog protivnika. Baš sam uzbuđen, jedva čekam da igram pred 20.000 navijača, želim da osetim tu energiju – istakao je Smit u razgovoru sa novinarima.

Moramo da damo sve od sebe protiv Asvela, uprkos tome što su oni trenutno na samom dnu tabele, a potom nam ide derbi, dodao je Smit.

– Drago mi je što oba meča ove nedelje igramo u Beogradu. Znam da je duel protiv Crvene zvezde najveća utakmica u Srbiji. Ipak, ne smemo još da razmišljamo o njima, prvo da odradimo maksimalno protiv Asvela – poručio je Smit.

Originalni članak: Sportski žurnal.rs