SLAVILI I CRNO-BELI ODBOJKAŠI

Crno-beli odbojkaši slavili sa 3:0…

Popravio je Partizan utisak posle startnog maksimalnog poraza u novom prvenstvu.Crno-beli su danas u meču 2. kola šampionata ugostili Metalac i pregazili ga kao parni valjak.

Gosti iz Milanovca nisu uspeli ni u jednom setu da prebace 20 poena,a u poslednjem ni deset – 3:0 (25:17, 25:14, 25:9).Imao je Partizan imperativ pobede u ovom meču posle teškog poraza od Ribnice u Kraljevu (3:0). Zaigrao je tim Bojana Janića punom snagom od starta i vrlo brzo je do izražaja došla razlika u kvalitetu.Otvorio je Partizan meč brzometnim vođstvom od 5:1,pa je razlika porasla 11:4 i ta distanca je manje-više ostala na snazi do kraja seta. U drugom je Parni valjak ponovo krenuo na isti način,ponovo je bilo 5:1,pa onda 13:5,da bi kasnije sa pet asova Nejtan Delgadis doneo prednost našem timu od 23:11.

Pravog otpora Milanovčana u trećem setu nije ni bilo. Poveli su 2:1,a onda je Partizan napravio seriju 12:0 i napravio dovoljnu prednost da u miru i ubedljivo privede meč kraju.Najefikasniju u Partizanu bili su Delgadis sa 15 poena,Nejić je dodao devet,Bjelica i Marinović po osam…