ŠĆEPOVIĆ ŽALI ZBOG ŽREBA: Nisam ovo želeo, ja živim za Partizan!

Nije Marko Šćepović uvek bio u dobrim odnosima sa navijačima u Humskoj, često je tu bilo dosta razmirica, gestikulacija, pa i skidanja trake od strane vođe Grobara, ali njegova privrženost crno-belim bojama nikada nije dolazila u pitanje.

Zato će i za njega, baš kao i za Danka Lazovića ili trenera Marka Nikolića ovaj dvomeč protiv Partizana biti izuzetno značajan. bez obzira što Šćepović tvrdi da mu se najmanje nadao.

– Iskreno, nisam želeo Partizan nikako iz svima poznatih razloga. Ja živim za Partizan, ali šta je tu je, mora da se igra svi smo profesionalci. Nažalost, ne možemo da prođemo i mi i oni, samo jedan klub može u grupnu fazu Lige Evrope. Ko bude bolji u dvomeču zaslužiće grupnu fazu – izjavio je Šćepović za ‘Informer’.

– Očekujem da fudbal bude u prvom planu i neka bolji pobedi. Za mene će biti teško da igram protiv Partizana, za taj meč nas čeka posebna priprema. Emocije nekako moram da ostavim po strani.

Zanimljivo, Šćepović je u karijeri igrao i za Olimpijakos, od kog je Partizan pre dva dana eliminisan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. ‘Parni valjak’, kaže Marko, nije imao sreće.

– Gledao sam Partizan protiv Olimpijakosa. Iskreno, šanse su izgubili posle trećeg primljenog gola, ali mišljenja sam da su mogli da prođu dalje uz malo više sreće – smatra Šćepović.

 

Hotsport