Saldanja na sreću nije teže povređen?! (VIDEO)

Najbolji strelac kluba iz Humske doživeo nezgodu na meču sa IMT-om!

Dobre vesti stižu danas iz Humske! Prema nezvaničnim informacijama Informera, povreda brazilskog napadača Mateusa Saldanje (24) nije teže prirode i on će koliko već sutra biti ponovo na treningu prvog tima!

Najbolji strelac Partizana u jučerašnjem meču protiv IMT-a doživeo je peh tokom prvog poluvremena, kada se uhvatio za zadnju ložu i nedugo zatim zatražio izmenu. Nije mu pomogla ni reakcija doktora, koji su mu bandažirali butni mišić. Brazilski centarfor je ubrzo napustio teren, a zamenio ga je Nemanja Nikolić.

U prvi mah je delovalo da je povreda teže prirode, budući da se radi o mišiću koji je čest problem u vrhunskom sportu. U klubu su s pravom bili zabrinuti, ali na sreću, utvrđeno je da poreda nije ozbiljnija i da bi Mateus već sutra mogao da trenira punim intenzitetom.

Ne treba posebno naglašavati koliko je Saldanja značajan za Partizan. Ove sezone postigao je 15 golova u Superligi, ukupno 16 u sezoni. Dakle, trebalo bi da bude spreman za naredno kolo protiv Radnika u Surdulici.

Na tom meču, ipak, neće biti njegovog kolege iz napada Nemanje Nikolića, koji će zbog nakupljenih žutih kartona morati da odradi suspenziju.

– Imam informaciju šta je sa Saldanjom. On je dobio jak udarac u zadnju ložu tokom prvog poluvremena, videćemo kakvo je stanje. Ono što me takođe brine je to što je Nemanja Nikolić dobio četvrti žuti karton i zato sigurno neće igrati protiv Radnika u Surdulici – rekao je juče Duljaj.

Ovo je bio trenutak kada se povredio Brazilac.

Originalni članak: Informer.rs