Putovanje od dva časa se pretvorilo u celonoćni košmar! Partizan bez “generalke” čeka meč sa Javorom

Igrači su posle noćašnjeg košmarnog putovanja dobili tri slobodna dana, uz obavezu da se pojave na promociji novog generalnog sponzora

Bez obzira što zbog vremenskih uslova u četvrtak nije odigran meč sa AEZ-om, Partizan do nastavka takmičenja u Superligi Srbije neće tražiti rivala za genaralnu probu pred prolećni deo sezone. Crno-beli su posle dugog noćnog putovanja jutros stigli u Beograd i do utakmice sa Javorom u Ivanjici, naredne subote ( duel je zakazan u 14.00, uz prenos na Areni sport Premium 1) treniraće u svom sportskom centru u Zemunu.

Tome u prilog i činjenica da su igrači posle povratka u prestonicu dobili tri slobodna dana od trenera Igora Duljaja, kako bi se odmorili i bili sa porodicama, a naredni trening je zakazan za ponedeljak.

U međuvremenu, prvotimci su obavezni samo da se pojave sutra u podne u Sava centru, gde će Partizan promovisati novog generalnog sponzora. Kako se radi o trogodišnjem ugovoru, vrednom 4.500.000 evra u osnovi, uz bonuse za osvajanje titule, Kupa i rezultata u Evropi, igračima je sugerisano da, mimo pravila, ipak budu na događaju i na slobodnom danu.

Inače, Partizan je ka Beogradu putovao u avionu zajedno sa Crvenom zvezdom i Mladošću iz Lučana, koji su “podelili zlu sudbinu” neorganizovanosti kiparskog aerodromskog osoblja, usleg koga se putovanje od dva časa pretvorilo u celonoćni košmar.

Originalni članak Telegraf.rs