Prva NFT kolekcija KK Partizan Mozzart Bet dostupna večeras od 20 časova

“Uvek prvi, uvek ispred svih”, glasi jedan od stihova navijačke pesme starijeg datuma! Upravo ovi stihovi, primenljivi su na ono što će se desiti večeras! 

Prva NFT kolekcija KK Partizan Mozzart Bet, inspirisana osvajanjem Evrolige 1992. godine, biće dostupna putem zvanične mobilne aplikacije kluba, večeras od 20 časova! Kolekciju čini 15 umetnina iz slavne godine – 12 fotografija šampiona iz Istanbula i tri video snimka najemotivnijih momenata! 

Na ovaj način, Partizan Mozzart Bet postaje prvi košarkaški klub u Evropi koji na tržište plasira svoja NFT dobra. Nakon tokena, sada je vreme došlo za novi digitalni korak! 

Kako do NFT-a? 

Svaki navijač može učestvovati u licitaciji i postati vlasnik autorskih prava odabranog NFT-a. Prava se potvrđuju putem digitalnog koda koji se dobija pri samoj kupovini. Od trenutka prve ponude, licitacija traje 48 sati, da bi sa istekom 48. sata ponuđač najveće vrednosti postao vlasnik autorskih prava. 

Do NFT kolekcije KK Partizan Mozzart Bet možete doći večeras od 20 časova kroz zvaničnu mobilnu aplikaciju kluba. 

Prva NFT kolekcija, ujedno je i najava nastavka saradnje sa kompanijom Blocksport, uz čiju pomoć će crno-beli lasirati nove NFT kolekcije u budućnosti. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: KK Partizan Mozzart Bet)