PRODAŠ GOLFA DA DETE GLEDA ALBU – NIJE JEFTINO! Bivši igrač Partizana: “Ovo od kad je Željko došao…”(VIDEO)

Nekadašnji košarkaš Partizana Čedomir Vitkovac otkrio u čemu su crno-beli najbolji u regionu.

Nekadašnji košarkaš Partizana Čedomir Vitkovac (41) oduševljen je kako crno-beli funkcionišu u ovom trenutku – ali nije mislio na teren i igru izabranika Željka Obradovića, već na dobar plan klupskog rukovodstva o punjenju budžeta. Gostujući u podkastu nekadašnjeg košarkaša Mileta Ilića, Vitkovac je pričao o cenama karata za mečeve Partizana, ali i maksimalnoj iskorišćenosti navijačke baze koja je spremna da plati ulaznicu za meč!

Po njegovim rečima, na Balkanu ne postoji klub koji bolje od Partizana koristi to što navijači žele da ga gledaju, a posećenost u hali “ne trpi” zbog visokih cena karata. Zbog toga je važan deo Partizanovog godišnjeg budžeta uprvo novac koji stiže od navijača, bilo preko sezonskih, bilo preko pojedinačnih utakmica za mečeve!

“Mislim da Partizan pravi ekstra priču što se tiče finansija i svega toga. Ja mislim da nije postojao nijedan sportski klub ovde na Balkanu koji je bolje radio nego što Partizan radi, tih nekoliko godina. I ovo od kad je Željko došao. Generalno, mislim da oni dosta pokupe ta sredstva od navijača, od sponzora… Karta nije jeftina! Prodajem Golfa, mali hoće da ide na Albu”, rekao je uz osmeh Čedomir Vitkovac u podkastu “Jao Mile”. 

Po rečima Vitkovca, potencijal je oduvek postojao… “Što se tog dela tiče, mislim da su stvarno uradili jednu veliku stvar. Pokazali su kako treba jedan ozbiljan klub da… Ja sam stvarno, oduvek, mišljenja da Partizan i Zvezda bu basketu i u fudbalu stvarno mogu da nađu taj broj ljudi koji će dobro da plate kartu! To je ovde u Areni 20.000, na stadionima je to više. Ti kada uzmeš da cela Srbija, cela Republika Srpska, cela Crna Gora i šire od svega toga navijaju za Partizan i za Zvezdu. Čak mnogi su spremni da daju mnogo, mnogo više u te klubove i da sa te strane imaju veliki potencijal. Mislim da Partizan to radi dosta dobro.”

Podsećamo, Čedomir Vitkovac je tokom igračke karijere nosio dresove i Crvene zvezde i Partizana. Profesionalno je počeo da igra karijeru u Napretku iz rodnog Kruševca, nakon četiri godine obukao je crveno-beli dres i tri godine je bio košarkaš Zvezde. Usledila je jedna sezona u Vojvodini, zatim dve u Partizanu, pa po jedna u podgoričkog Budućnosti i Igokei. Vratio se u Podgoricu gde je odigrao još četiri sezone, zatim je još godinu dana nastupao za Partizan, pa matični Napredak, Apolon Patras, ponovo Napredak i barski Mornar.

Tokom karijere je pet puta osvojio titulu u Crnoj Gori, četiri kupa Kup Crne Gore, četiri puta Kup Srbije, dva puta šampionsku titulu u Srbiji i dva puta ABA ligu. Igrao je na pozicijama tri i četiri, a od 2017. godine je u košarkaškoj penziji.

Evo i o čemu sve je Vitkovac pričao:

Originalni članak: Mondo sport.rs

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66