Poseta u Zemunelu: Antidoping agencija najavila testiranje u Partizanu

U ponedeljak će tokom treninga nasumično biti odabrana trojica fudbalera, koji će dati uzorke

Antidoping agencija Srbije najavila je posetu sportskom centru Partizana u Zemunu, gde će biti izvršeno nasumično testiranje fudbalera prvog tima pred nastavak takmičenja u Superligi Srbije, saznaje Telegraf. Sve to pred gostovanje ekipe Radničkom 1923, koje tim Igora Duljaja očekuje u sredu od 14 časova.

Naime, Antidoping agencija Srbije, odnosno njeni tehničari, najavili su dolazak u sportski centar u ponedeljak i tim povodom zatražili su raspored treninga prvog tima, kako bi se termini “posete” poklopili.

Najavljeno je takođe da će nasumično biti izabrana trojica prvotimaca, koji će biti testirani, a rezultati uzoraka će biti naknadno objavljeni.

Dopnig kontrola u srpskom fudbalu se veoma retko pominje u “običnim mečevima”, mahom čujemo da su fudbaleri testirani posle večitih derbija, mada se u mandatu Aleksandra Stanojevića, u Partizanu, dogodilo da Antidoping agencija Srbije proveri igrače (oba tima) dva dana pred okršaj sa Crvenom zvezdom, što je tada bilo veoma interesantno, krajnje neuobičajeno i ostavljalo je prostora za spekulacije…

(Telegraf.rs)