Epilog događanja u Subotici! Duljaj će “odgovarati” zbog izjave – Partizan pokreće disciplinski postupak protiv Meniga i trenera

Burno u Humskoj.

FK Partizan pokrenuće pokrenuće disciplinski postupak protiv Igora Duljaja i Kvinsija Meniga zbog sukoba tokom meča u Subotici protiv Spartaka – saznaje Maxbetsport. 

Pomenuti akteri su upali u fizički sukob tri minuta pre kraja meča, a morali su igrači i stručni štab da ih razdvoje. 

Oni će morati pred upravom da obrazlože kako i zašto je došlo do sukoba. Trebalo bi da i trener i fudbaler plate novčane kazne zbog narušavanja ugleda kluba.

Duljaj će, takođe, morati da “odgovara” za izjavu posle uktamice kada je rekao da igrači nemaju za “mleko”. 

– Postoji mnogo problema, leže mi na srcu. PFK Partizan ne znači pomognite fudbalskom klubu. Ovi momci igraju, neka rade šta hoće sa mnom, treniraju… Potrebno je da razmišljam da li će ih izbaciti iz stana, da im pričam o zelenoj travi, plavom nebu, cvetanju cveća u proleće. Ovi momci su junaci, ruka koja daje uvek je iznad one koje prima. Neka dođe ko hoće, neka promeni trenera, neka i da momcima da prežive. Imaju porodice, zaslužili su mnogo više. Ne mogu više da pričam bajke, da razmišljam koga će da izbace iz stana, da li imaju deci za mleko. Nije bitan Igor Duljaj, hvala i navijačima, pobedili smo 3:0, odvajaju novac, dolaze na utakmice o svom trošku, posle posla, vode Partizan. Ne možemo ovako dalje… – rekao je Duljaj nakon pobede u Subotici. 

Čelni ljudi Partizana u sredu su održali sastanak sa fudbalerima i trenerom i tada je, kako saznaje Maxbetsport, dogovoreno da se sačuva mir u kući. Trener je taj dogovor prekršio.

Originalni članak: Srbija Danas.rs