Počela prodaja kompleta ulaznica za Kup Radivoja Koraća

Počela je prodaja kompleta ulaznica za Kup Radivoja Koraća, koji će od 14. do 17. februara biti održan u niškoj dvorani „Čair”, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije (KSS).

Četvrtfinalni mečevi Kupa Radivoja Koraća na programu su 14. i 15. februara od 17 i 20 sati. U sredu, 14. februara od 17 časova igraće Borac – Čačak 94, a tri sata kasnije sastaće se Crvena zvezda i FMP Železnik. Pobednici tih duela činiće prvi polufinalni par.

U četvrtak, 15. februara od 17 sati sastaće se Mega i Vojvodina, a tri časa kasnije igraće Partizan i Hercegovac iz Gajdobre. Pobednici tih duela činiće drugi polufinalni par.

Polufinala će biti odigrana u petak, 16. februara od 17 i 21 čas, dok je finale zakazano za subotu, 17. februara od 21 sat, javlja Tanjug.

„U prodaju su pušteni samo kompleti za svih sedam utakmica. Komplet za tribine košta 5.000 dinara, dok su kompleti za parter od 5.500 do 8.000 dinara, u zavisnosti od pozicije. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima Tiket viziona i onlajn na sajtu www.tickets.rs”, saopšteno je iz KSS.

Originalni članak: Politika.rs