Peđa ima samo jednu želju kada je Partizan u pitanju!

Hoće li se njegova predskazanja ispuniti?

Nekadašnji fudbaler Jugoslavije i Partizana Predrag Mijatović uverava da su rezultati pokazatelj napretka među crno-belima za koje veruje da mogu da prekinu dominaciju Crvene zvezde.

Legendarni napadač Real Madrida otkrio je u razgovoru za “Republiku” da pomno prati igre ekipe Aleksandra Stanojevića i veruje da je ovaj tim sposoban da vrati titulu u Humsku posle pet godina posta.

“Naravno da pratim Partizan. Raduje me što su crno-beli uhvatili odličan korak, što se nalaze na čelu tabele i voleo bih da prekinu višegodišnju dominaciju Crvene zvezde. Takođe, ova takmičarska godina je, za sada, rezultatski drastično uspešnija u odnosu na prethodne. Partizan igra odlično u prvenstvu, uz solidan nastup u Evropi”, naveo je Mijatović.

Ipak, smatra da predstave u Evropi ne bi trebalo da budu prioritetne, barem ne ove sezone, kada je u pitanju Partizan, već da bi crno-beli trebalo da se okome na domaće prvenstvo.

“Apsolutni prioritet Partizana je da dođe do pehara u Super ligi Srbije, a crno-beli moraju da sačuvaju okosnicu tima do kraja sezone. Neophodan je adekvatan plan za kvalifikacije i eventualan plasman u Ligu šampiona, čime bi se finansijska situacija značajno poboljšala. Pandemija koronavirusa je napravila brojne probleme svuda u svetu, kriza je pogodila i jedan Real Madrid, pa i Barselonu, pa i nas. Generalno, raduje me da se stvari u Humskoj kreću u pravom smeru”, podvukao je Mijatović.

Originalni članak: Sportske net