Partizan u Istanbulu: Traže se minuti za Kevina Pantera

Željko Obradović će na jakom turniru moći će da računa praktično na ceo tim

Posle završenih obaveza na turniru u Opatiji Partizan je dodao gas kako bi što spremniji dočekao početak sezone i gostovanje Zadru 27. septembra kojim se zatvara prvo kolo Jadranske lige. Da bi se stiglo do forme na kojoj najtrofejniji evropski stručnjak svih vremena insistira, Parni valjak je otputovao u Istanbul, na mesto najvećeg klupskog uspeha kako bi odigrao dve jake provere pre završnice u kojoj slede turnir u Atini i meč protiv Anadolu Efesa na oproštaju kapitena Novice Veličkovića.

Pre svega toga Partizan od 16 časova očekuje duel protiv aktuelnog osvajača Evrokupa – Monaka. Na jednoj strani Zvezdan Mitrović, Leo Vesterman Danilo Anđušić, koji je pre samo dva dana govorio o svojoj nepresušnoj ljubavi prema Partizanu, na drugoj Partizan u (konačno) punom sastavu. Naime, put Istanbula krenuli su svi igrači na koje Željko Obradović računa za predstojeću sezonu, uključujući i najbolji igrač Kevin Panter koji je propustio mečeve u Opatiji zbog povrede ramena. Prošlosezonski košarkaš milanske Olimpije trenirao je poslednjih dana sa ekipom, što daje dozu optimizma da će protiv Monaka, a onda Fenerbahčea ili Uniksa zavisno od rezultata u nedelju, dobiti svoju porciju minuta.

Uz Pantera put Istanbula krenuli su kapiten Rade Zagorac, zatim Nemanja Dangubić, Uroš Trifunović, Aleksa Avramović, Zek Ledej, Dalas Mur, Rodion Kuruc, Aleksa Stepanović, Dušan Miletić, Balša Koprivica, Jam Madar, Alen Smailagić, Đorđije Jovanović i Gregor Glas koji i dalje radi sa ekipom. Očekuje se da u ekipi budu svi, a uz Pantera se traže još Rodion Kuruc Zek Ledej.

Originalni članak Mozzart sport