Partizan nastavlja rasprodaju svoje dece – Bogosavac u Čuki!

Partizan prodao Miroslava Bogosavca! Popularni Riđi nije ostvario svoje fudbalske snove u dresu kluba za koji navija od malena i u kome je naučio da igra fudbal.

Partizan tako nastvalja tragičnu poslovnu politiku, u kojoj je protraćio izuzetno talntovanu generaciju 96. Partizan je uspeo da proćerda blago u vidu Živkovića, Bogosavca, Lukića, Miladina Stevanovića, Radonjića, Pantića. Partizan je uspeo da „klasu 1996“, projektovanu da donese nekoliko desetina miliona evra i nisku trofeja u klub, prekrste u „izgubljene sinove“.

Ovi igrači nisu fudbalski ostvareni, odlazili su iz kluba bez bilo kakvog plana i reda i osim Saše Lukića, fudbalski su upropašćeni.

Ni jedan od njih nije napravio značajnu karijeru, osim Lukića i donekle Živkovića.

Partizanove uprave su uspele da proćerdaju neverovatan kapiztal u vidu mladih igrača.

Poslednji primer je Riđi, za koga nema mesta ni na klupi crno – belih, a umesto koga je doveden problematičan fudbaler iz Libije, klasična kombinacija na relaciji trener-uprava-menadžer. Od ovog Arapina Partizan, osim grejanja klupe, neće imati nikakve koristi, ali ostaje finansijski dobitak koji će se rasporediti u već pomenutom trouglu.