Parni valjak krenuo ka Barseloni i Madridu – Obradović: Idemo i razmišljamo samo o Barseloni

Nakon treninga u Štark areni, crno-beli su krenuli put Španije gde će u utorak (Barselona, 20:45) i četvrtak (Real Madrid 20:45) igrati utakmice devetog, odnosno desetog kola Evrolige. 

Ritam utakmica na svaka dva dana se nastavlja! Nakon pobeda protiv Makabija i Splita u Beogradu, crno-beli su danas trenirali u Štark areni odakle su se zaputili za aerodrom “Nikola Tesla”, gde ih čeka let za Barselonu. Već u utorak, Partizan Mozzart Bet će u “Blaugrani” igrati protiv ekipe Barselone. Utakmica 9. kola Evrolige na programu je od 20:45, a dvega dva dana kasnije, crno-beli će u istom terminu igrati protiv Reala u Madridu. 

Pred duel sa Barselonom, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je rekao: 

“Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster koji je veoma kvalitetan. Ekipa koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i razmišljamo samo o Barseloni”, poručio je Obradović. 

Džejms Naneli pred sutrašnji meč protiv Barselone kaže: 

“Moramo da igramo agresivno u odbrani i pametno u napadu. Veoma su iskusan tim pun dobih igrača i mi moramo biti na više nego solidnom nivou protiv njih. Mi moramo da igramo našu igru, držimo se plana i pokušamo da ograničimo njihove dobre strane kojih ima puno, odnosno iskoristimo neke naše prednosti”, istakao je Naneli. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Emilija Jovanović)