Oglasio se Birča! Da li se zaista vraća u Partizan?

Objasnio je kako u ovom trenutku stoje stvari.

Oglasio se Birča! Da li se zaista vraća u Partizan?

Posle rastanka sa Partizanom, Stefan Birčević nikako da se skrasi.
Podsetimo, tek što je nedavno postigao dogovor sa Borcem iz Čačka, pojavila se ponuda Hirošime Dragonflajsa iz Japana koju je prihvatio i u dogovoru sa Čačanima odlučio da ekspresno promeni sredinu.
Ugovor je potpisao 25. decembra, ali još uvek nije otputovao u Japan i nije izvesno ni kada bi to moglo da se dogodi zbog najnovije situacije sa koronavirusom u Japanu, pošto je do daljnjeg zabranjen ulazak strancima.
Danas se, međutim, pojavila iznenađujuća informacija da bi Birčević mogao da se vrati u Partizan kada već ne može u Japan, ali u razgovoru za ”Nova.rs” iskusni krilni centar je objasnio da situacija nije tako jednostavna.
Najpre je naglasio da još uvek ima važeći ugovor sa Hirošimom i dodao:
”Sada ništa ne zavisi od mene. Oni neće da odustanu od toga da me dovedu, sada je sve na njima. Koliko će trajati ne znam jer se situacija sa koronavirusom menja svakog dana”, izjavio je Birčević.
On je van takmičarskog ritma još od marta, kada je prekinuta prethodna sezona, a letos se rastao sa crno-belima pošto ga tadašnji trener Partizana Vlado Šćepanović nije imao u prvom planu za novu sezonu.

Ali, u međuvremenu je na klupu Partizana stigao Sašo Filipovski, a osim Šćepanovića otišao je i Stefan Janković, krilni centar koji ove sezone nije iskoristio to što je dobio poverenje umesto Birčevića.
Možda je vreme za preokret, ali ključno pitanje je koliko dugo će Birčeviću biti potrebno da se vrati u pravu formu…