Miroslav Vulićević: Derbi puno odlučuje i može mnogo da odredi dalji tok prvenstva

– Eto, nisam ni znao da Grujić sudi derbi, toliko o tome koliko razmišljam na tu temu. I mi i sudije smo ljudi, grešimo, svi smo pod pritiskom. Nadam se da ćemo se mi igrači na terenu nametnuti toliko da i sudijama olakšamo posao, pa da će se po završetku utakmice pričati o igračima, o dobrim potezima –

– Ne znam da li je došlo vreme da postignem i gol u derbiju, neka to uradi bilo ko od mojih saigrača. Meni je lepše kada asistiram. Derbi je uvek troznak, ulog je veliki, ja logično verujem da ćemo mi uspeti da ga rešimo u svoju korist.

– Kad god da rešimo pitanje pobednika biće super. Tako se nekako namestilo da u finišu pogađamo, i ja naravno ne bih imao ništa protiv toga da tako bude i sada. Ukoliko se ukaže prilika, učinićemo sve da se lišimo neizvesnosti i ranije, ali jasno je da se pita i Zvezda.

– I oni su u odličnoj seriji rezultata i imaju igrače koji u svakom trenutku mogu da nam naprave problem. Tu pre svega mislim na Boaćija, Vujakliju, Ruiza i Plavšića. Veoma su nezgodni i brzi igrači.

– Derbi puno odlučuje i može mnogo da odredi dalji tok prvenstva. Pozitivan rezultata iz okršaja s najvećim rivalom donosi veliku količinu samopouzdanja –

-Podrška na tom derbiju je bila fenomenalna. Gurali su nas, davali nam vetar u leđa tokom svih 90 minuta. Eto, ne bih imao ništa protiv da budu na istom nivou kao na tom prethodnom meču sa Zvezdom.