Miloš Čekić u Partizanu

Mladi rukometaš Miloš Čekić i zvanično je postao član beogradskog Partizana. Ovu informaciju potvrdio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

Miloš Čekić - Foto: RTRS

Miloš ČekićFoto: RTRS

– Tačno je da je Miloš Čekić postao novi igrač Partizana i meni je drago da se ovo završilo na pravi način i da se ovaj daroviti mladići u potpunosti posveti rukometu. Da je sve gotovo potvrdio mi je i direktor “crno-bijelih” Aleksandar Blagojević koji je rekao da je ujedno ispunio sve obaveze prema klubu iz Bugojna kako bi dobio neophodnu dokumentaciju za Miloša Čekića. Hvala mu na svemu, a zahvalnost upućujem i ljudima iz RK Iskra i njihovom predsjedniku koji su na kraju ispali korektni – istakao je Umičević.

Kao što je poznato ovaj mladić je nedavno na svom instagram nalogu čestitao rođendan Republici Srpskoj i zbog toga se našao na udaru navijača Iskre iz Bugojna čiji je bio član, ali i drugih korisnika društvenih mreža iz Federacije BiH.

Među prvima je Milošu Čekiću podršku pružio upravo Marinko Umičević koji je i sam ranije doživio neprijatnosti od navijača iz Federacije BiH i iz samog Bugojna.

Originalni tekst RTRS.rs