Marija Kilibarda:Džaba nama lepota na tribinama, nama treba energija da bismo stvarno bili vetar u leđa našim igračima

Mariju Kilibardu smatraju jednom od najlepših žena u Srbiji.

Stoga i nije čudo da su navijači Partizana gotovo jednoglasni – ona je najlepša navijačica našeg kluba.

Prelepa voditeljka, koja unosi optimizam u naše domove tokom pandemije korona virusa, poznata je kao veliki fan crno-belih i često se može videti na utakmicama.

Kako reaguješ kada ti kažu da si najlepša navijačica Partizana?

-Hvala na komplimentu, ali iskreno, bilo bi mi draže da dobijem drugu vrstu komplimenta kada je bodrenje mojih crno-belih boja, a to je – najvatrenija, najglasnija i najsrčanija. Džaba nama lepota na tribinama, nama treba energija da bismo stvarno bili vetar u leđa našim igračima kada ih bodrimo na bilo kom terenu u zavisnosti od toga koji sport u tom trenutku pratimo – kaže za Kurir Marija Kilibarda.

Marija Kilibarda, Milica Mandić, Partizan
FOTO: @STARSPORT

Omiljeno tv lice osvaja publiku već 20 godina svojom vulkanskom pozitivnom energijom i veselim duhom, a kada se kamere ugase, Mara kako je iz milošte zovu, uvek je nasmejana, duhovita, pričljiva, razdragana, iskrena, verna i odana prijateljica, lafica i dobra koleginica.

U intervjuu za sajt Stil Kurir Kilibarda je govorila o mnogim temama.

U četrdesetoj godini izgledaš lepše i od mnogo mlađih žena. Šta sebi kažeš kada se pogledaš, zašto je važno voleti sebe i svoj odraz u ogledalu?

-Hvala na komplimentu, mnogo mi znači jer nisam baš najradosnije dočekala 40. godinu, imala sam blagu nelagodu zbog okruglog broja. Međutim, ovo što si napisala jeste suština, važno je voleti sebe, jer iz ljubavi dajemo dobre rezultate na poslu, u kuhinji pravimo ukusnije jelo, kada volimo sebe lepi smo sebi, pa samim tim zračimo i drugima. Mislim da to jeste poenta, voleti sebe, osvestiti ko smo, prihvatiti sebe bezuslovno i biti spreman za lični napredak i rast.

Kojim životnim lekcijama te je naučila korona?

-Shvatila sam da sam dosta tolerantnija nego što sam mislila, mnogo strpljivija nego što su svi oko mene mislili. Takođe, naučila sam da se jako brzo adaptiram da novonostalu situaciju i umem da prihvatam mnogo brže nego što sam do pandemije mislila.

Pronašla si mir u duši i sreću u srcu. Koja je tvoja tajna unutrašnjeg mira, kako obogatiti život?

-Ne postoji univerzalni recept. Dosta se regenerišem uz najbliže ljude, ali sam poslednjih godina naučila i da kvalitetno budem sama. Tada dišem i slušam džez, aranžiram cveće, meditiram i jačam srčanu čakru. Sa pročišćenom zelenom čakrom sve je lakše i ljubavnije. Svako mora da nađe svoj način, neki modus za otpuštanje nagomilane negativnosti koja je na svakom ćošku. A da bismo pronašli dobre mehanizme, moramo da tragamo. Dugo sam tragala. Sada je mir u meni, ne tražim ga oko sebe.

Kurir sport

2 komentara

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *