Luka Bojović Lux – Raduje me sve veći broj mladih navijača Partizana!(VIDEO)

Gost Partizanovog podkasta bio je Luka Bojović poznatiji kao Lux 27, popularni influenser i veliki Partizanovac. Na početku razgovora izneo je svoje mišljenje o značaju društvenih mreža u širenju ljubavi prema crno-belim bojama:

– Hteli ljudi to da priznaju ili ne, društvene mreže su najzastupljeniji vid medija u čitavom svetu. Informacije se mnogo brzo šire i mi imamo priliku da ljudima pošaljemo određene poruke. Trudim se da utičem na decu da pre svega prate sport a uz to i da navijaju za Partizan. Sve je više dece na ulici koja igraju fudbal, basket, prate utakmice, znaju igrače, pravimo zaista jednu divnu priču pred kojom je budućnost.

Partizan je u njegovom slučaju porodična tradicija i glavna tema svakog razgovora:

– Sa ocem imam specifičan odnos, uvek se čujemo pre i posle Partizanovih utakmica. Kada sam se preselio u Beograd i počeo da studiram čak i tada je prvo pitanje uvek bilo da li sam gledao sinoćnu utakmicu pa tek onda kako je prošao ispit i kakav je život u Beogradu.

Otkrio je i svoja očekivanja pred večite derbije koji su pred nama:

– Partizan će, u to sam siguran, ići na pobedu u obe utakmice, ali ako bih morao da biram draže bi mi bilo da pobedimo u Kupu i potom i osvojimo taj trofej. U svakom slučaju treba pripremiti tim pred letnje evropske kvalifikacije i potom se plasirati u neko od evropskih takmičenja.

Zvanični sajt FK Partizan