Ledej: Srećom, imamo verovatno najboljeg evropskog trenera svih vremena

leday

Foto: Dragana Stjepanović/ABA League

Krilni centar Partizana Zach LeDay govorio je o četvrtoj utakmici četvrtfinala Evrolige između crno-belih i Real Madrida.

LeDay je naveo u čemu je prednost njegove ekipe pred naredni duel.

,,Srećom, imamo verovatno najboljeg evropskog trenera svih vremena (Željka Obradovića). Imamo i veoma pametnu ekipu takođe i pametne veterane. Slušamo ga i radimo na tome kako na različite načine da napadamo. Kada se sve uzme u obzir, oni će napraviti neka prilagođavanja, na koja moramo da odgovorimo. U tome je i čar play-offa”, rekao je košarkaš crno-belih.

Partizan će biti jači za Mathiasa Lessorta, kojem je istekla suspenzija. Isti je slučaj i sa Gabrielom Deckom u taboru rivala.

,,Dobro je što se Lessort vraća. Može da nam pomogne, ali će biti zahtevno svakako. U prethodnom susretu smo igrali dobro na početku. u brzom ritmu, a onda se utakmica usporila. Potrebno je samo da budemo bolji u čitanju stvari i čitanju zone i da napadamo na različite načine”, zaključio je LeDay.

Partizan vodi 2-1 i imaće novu meč-loptu za odlazak na final four, nakon neuspeha u prethodnom duelu. Utakmica je na programu večeras od 20.30 časova u ,,Štark areni”.

Originalni članak Basketballsphere.com