Leandre Tavamba : Koristim priliku da zamolim navijače da reše situaciju sa podelama , jer to sve utiče i na nas

Sportske net

Fudbaleri Partizana juče su preinuli seriju loših igara i rezultata i pobedom protiv Rada (3:1) vratili nadu navijačima da u nastavku sezone mogu da očekuju maksimum od svojih ljubimaca.
Međutim, ovim trijumfom nisu rešeni svi problemi, a posle meča sa ”Građevinarima” u kojem je postigao treći gol za Partizan, Leandre Tavambaje podsetio na problem koji je šokirao fudbalere Đukićevog tima u prvom meču protiv Viktorije Plzenj u Humskoj, a to je podela među navijačima.
”U poslednjih par utakmica nismo odigrali na visokom nivou i rezultat nije bio dobar, ali moram da kažem da smo na startu drugog dela sezone bili zaista šokirani kada smo u prvoj utakmici videli da su naši navijači podeljeni u dve, tri grupe.
Veoma je važno za nas da nam budu 12. igrač. Koristim priliku da ih zamolim da reše tu situaciju, jer to sve utiče i na nas. Danas smo igrali bez navijača, to je isto bilo teško za sve nas”
, istakao je Tavamba.

Kada je u pitanju jučerašnja utakmica, zadovoljan je prikazanim i veruje da će na tom nivou Partizan odigrati i protiv Čukaričkog.
”Što se tiče same utakmice, bila je veoma važna za nas, kako bismo povratili pobednički mentalitet i nadam se da ćemo tako nastaviti.
Atmosfera nije bila dobra u svlačionici, nismo bili srećni zbog rezultata u prethodnim mečevima. Cilj nam je da nastavimo da vredno radimo i pobeđujemo.
Svaka utamica u Partizanu je teška, nije ništa specijalno igrati i protiv Čukaričkog, ako budemo igrali na ovom nivou, verujem da ćemo pobediti”,
zaključio je Tavamba.