Lazetić pričao Italijanima o Vlahoviću

Odmah je pokazao svoj talenat.

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić bio je jedan od svedoka odrastanja Dušana Vlahovića u dresu Partizana.

Srpski napadač je jedna od glavnih tema svetskih medija kada su u pitanju transferi, budući da se sa nestrpljenjem iščekuje njegov naredni korak. Izvesno je da će se to dogoditi na leto, a odavno se licitiraju klubovi u kojima bi mogao da nastavi karijeru.

No, sve je počelo od Partizana, odnosno Teleoptika. Vlahović je stasavao u akademiji crno-belih, a te 2016. godine priključen je prvom timu kod trenera Ivana Tomića. Svega se priseća Žarko Lazetić koji je tada započinjao svoju trenersku karijeru.

“Ja se sećam da smo igrali utakmicu 10 na 10 na treningu. Pomerili smo ga da igra protiv tadašnjeg zamenika kapitena Darka Brašanca koji sad igra u La ligi. Naterao ga je da se zavrti kao da je već igrač prvog tima. Pokazao je neverovatne stvari za momka od 15 godina”, rekao je Lazetić u telefonskom razgovoru za “Skaj”.

Od tada, Vlahović je konstantno napredovao i našao se u prvom timu Partizana.

“Gubili smo od Radnika iz Surdulice sa 2:0, a potom je na poluvremenu ušao Dušan. Dao je prvi gol, a kasnije smo pobedili sa 2:3. Vlahović je ponovo dao gol i to u finalu Kupa protiv Javora. U tom trenutku smo svi znali kakva će mu biti karijera”, otkrio je Lazetić.

Originalni članak: Sportske net