Juventus poslao ponudu u Humsku: Daje 1.000.000 evra za napadača Partizana

Crno-beli se premišljaju

Kao što će trener Aleksandar Stanojević improvizovati do kraja sezone u pokušaju da nadomesti iznenadni odlazak Takume Asana, tako će se i čelnici Partizana dovijati tokom leta da ublaže finansijske posledice neplanirano brzog rastanka sa Japancem. Želja crno-belih bila je da prodajom krilnog napadača inkasiraju oko 5.000.000 evra, a kako od tog posla nema ništa, okrenuće se alternativnim rešenjima. Jedno im nudi – Juventus!

Italijanski gigant je poslao u Humsku 1 zvaničnu ponudu za 17-godišnjeg Sameda Baždara, najboljeg strelca i igrača kadetske selekcije. Prema informacijama Mozzart sporta, ona iznosi 1.000.000 evra, mada ima indicija da je Stara dama spremna da plati i koju stotinu hiljada više za napadača koji je tokom ove sezone prevazišao vršnjake i sa 17 godina ubedljivo je prva perjanica tima Vladimira Ješića.

Naravno, Juventus ne vidi odmah Baždara u prvom timu, ali razgranata mreža skauta po čitavoj Evropi lovi darovite dečake, mami ih u Torino, gde im klub nudi šansu u Primaveri (razvojna liga), pa ko se pokaže…

Originalni tekst : Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *