JOŠ JEDNA PONUDA ZA LEONARDA

Ni Al Ain, ni Al Ahli, ni Al Nasr, već Mec! Sportski žurnal u današnjem izdanju navodi da je Partizan prihvatio ponudu francuskog prvoligaša i da će se Leonardo preseliti na stadion Sen Simforijen za obeštećenje od 4.200.000 evra!

Sportski žurnal dalje navodi da će polovina od te sume, dakle 2.100.000 evra, odmah leći na račun crno-belih, dok će ostatak ići na rate.
Partizan je doneo odluju da proda Brazilca. Čini se, jedinu logičnu u ovom trenutku: Leonardo ’grebe’ svim silama da napusti Humsku, u rukovodstvu su izgubili strppljenje za njegove bubice“, navodi Sportski žurnal i podseća da je Mec nedavno Renu prodao 19-godišnjeg Ismaila Sara za čak 17.000.000 evra (pojedini mediji tvrde da je u pitanju okruglo 20.000.000) te da mu izdatak za Leonarda ne predstavlja poseban problem.

Prošlu sezonu, Mec je sa Milanom Biševcomkao komandantom odbrane završio na 14. mestu u Ligi 1.  Leonardo je sa Partizanom bio prvak Srbije, ali je rešio da dobre igre naplati transferom u inostranstvo. Činilo se da će na Bliski istok, ali je zapad Evrope ipak bio primamljivija opcija. Posebno za Leonardovu suprugu. Rastanak se čini izvesnim.